Diensten

Ik bied de verschillende onderstaande services aan. Services kunnen zonder problemen met elkaar worden gecombineerd. Prijzen voor services verschillen per opdracht en zijn op aanvraag te verkrijgen.

Webdesign

Of het nu een website, webshop of campagne betreft, ik maak unieke designs waarbij gebruikersgemak voorop staat. In overleg wordt gekeken naar wat jouw doelstellingen zijn en hoe we het design daarop aansluitend maken.

Grafisch Ontwerp

Hoe sterk staat jou merk? Heb je al een huisstijl? Kan ik je helpen met een logo, kleurgebruik, advertenties, flyers, posters, banners, brochures, menukaarten, visitekaartjes of andere elementen die je communicatie vorm geven?

Drukwerk

Ik zorg niet alleen voor sterke ontwerpen, maar werk ook al jaren samen met een gespecialiseerde drukker. Hierdoor heb ik scherpe prijzen en denk dat ik minimaal 20% goedkoper ben dan uw huidige drukker.

Webhosting

Domeinregistratie en beheer van uw website. Mijn platform is gericht op het stabiel draaien van websites. Er wordt vaak gekozen om dit in combinatie te doen met een server voor uw mail. Veilig, discreet, betrouwbaar en snel.

Video Bewerking

Met beeld en geluid krijgt jouw communicatie-uiting een andere dimensie. Je wilt laten zien wie jij bent en wat je in huis hebt. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier? Ik kan jouw communicatiedoelstelling visualiseren! 

3d Realisatie

Heb je een bepaald product of dienst en wil je dat graag laten visualiseren in hoogwaardige 3D? Dit is mogelijk! Met 3D beelden komt jouw product of dienst tot leven en kun je op overtuigende wijze jouw klanten over de streep trekken.

online websites
klanten
projecten
jaar ervaring

Overige Diensten

Naast de eerder bovengenoemde diensten zijn er nog tal van andere grafische of technische diensten waarmee ik je kan helpen. Mocht je wat missen of je ergens voor interesseren? Neem even contact met me op voor meer informatie over de desbetreffende dienst.

App Design UI

Van conceptontwikkeling en interface-design, tot applicatieontwikkeling voor iOS en Android… Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een app die aansluit bij uw doelstellingen. Ik ben gespecialiseerd (en gediplomeerd) in het uitwerken van het concept en ontwerpen van de interface. Daarnaast werk ik samen met een partner die de ontwikkeling van de applicatie zelf tot stand kan brengen.

Communicatie & Strategie

Wil je een hogere naamsbekendheid? Dan heb je een duidelijke doelstelling. Ik maak met een professionele conceptontwikkeling een origineel ontwerp, boodschap of plan dat wat aansluit bij jouw doelstelling. Heb je bijvoorbeeld al een heldere doelstelling, maar blijft het resultaat achter? Ook dit kan ik onder de loep nemen. Ik help je hierbij en maak een creatieve vertaalslag naar een pakkende boodschap in elke gewenste vorm.

DTP werk

Programma’s als InDesign, Photoshop en Illustrator kennen geen geheimen voor mij. DTP-werk voer ik in eigen beheer uit en zit dus technisch altijd goed in elkaar. Daarnaast wordt er goed over de vormgeving nagedacht. Je kunt rekenen op een probleemloze aanlevering van complete folders, brochures en magazines bij jouw drukkerij, of de voordelige van mij?

Online Marketing / Social Media

Is social media al een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsuitingen? Ik kan jouw social media-kanalen vormgeven in de huisstijl. Een doorvoering van de huisstijl op alle fronten zorgt voor een professionele indruk.

Daarnaast bied ik onderhoud van de social media-uitingen in de vorm van contracten. Ik zie social media als een middel om bezoekers naar jouw website te leiden, of te interesseren voor 1 van jouw producten.

Posters, Flyers & Banners (Spandoeken)

Wilt je jouw product aanprijzen? Of organiseer je een evenement? Wat je ook onder de aandacht wilt brengen, ik kan je hierbij helpen door aansprekende posters, flyers of banners te ontwikkelen.

Responsive design

Bij het ontwikkelen van een website is het mogelijk om rekening te houden met het schermformaat van telefoon en tablet. In samenspraak kan de website hierop afgestemd worden en zal deze op alle apparaten werken. Nu en in de toekomst. 

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Goed gevonden kunnen worden in Google is tegenwoordig belangrijk voor praktisch elke website.  Wat heb je aan jouw website als jouw bedrijf online niet gevonden wordt? Ik zorg ervoor dat jouw website een hogere ranking in Google krijgt en online succesvol wordt!

Service en onderhoud

Ik bied service op aanvraag in drukwerk, het begeleiden van het productieproces en het onderhouden en beveiligen van jullie website. Of dit nu om een bestaande of een nieuwe website gaat, samen zorgen we ervoor dat alles werkt zoals ervan verwacht wordt.

Stickers

Ik werk nauw samen met een bedrijf dat zich specialiseert in het drukken van kleine (min. 100 stuks) aantallen stickers. Voordelen hieraan is dat dit bedrijf beschikt over een snijmachine, waardoor niet standaard vormen eenvoudig en kostenefficient te produceren zijn. De mogelijkheden worden hierdoor onbeperkt!

Video Animatie

Een animatie is een ontwerpproces waarbij ik jullie boodschap in een kortdurende video verwerk. Dit kan in de simpele vorm van alleen een logo-animatie; of een uitgebreide variant waarbij te denken is aan stop-motion, cut-out of andere vormen.